Bejelentés


Margó honlapja Értékesíteni szeretném!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Értékesíteni szeretném

Ha tudsz olyan vevőt ajánlani, akivel az adás-vételt le tudjuk bonyolítani, akkor az épület átadás- átvételét követően azonnal a teljes vételár 1%-át üzletkötői jutalékként fizetem ki fáradozásaidért cserébe.

tovább >>


Üzleti partnert keresek

Ha tudsz olyan üzleti partnert ajánlani, akivel közös üzletünket meg tudjuk valósítani, akkor ezzel akár saját állást is biztosíthatsz magadnak.

tovább >>


Austin Montego

Ha segítesz új gazdát találni a Montegonak, akkor segítségedet a tulajdonos a vételár függvényében 5-10% közötti jutalékkal hálálja meg neked.

tovább >>

Értékesíteni szeretném:

Putnok központjában, a város egyik legszebb helyén, a Mohos sétányon sürgősen eladó egy 114 m2-es, vállalkozásra vagy befektetésnek is kitűnő, 2008-ban épült ingatlan.

A földszinten 2 db üzlet helyiség van, amelyek egybe is nyithatóak(össz. 52 m2 ). A földszinti résznek 2 utcafronti és 2 hátsó bejárata van, az udvaron még egy 8m2-es tároló is helyet kapott.

Fölötte 62 m2-es lakás található, melyben 2 db parkettás hálószoba és nappali, amerikai konyha, sarokkádas fürdőszoba van, ezek járólaposak. A teljes épület jól szabályozható padlófűtéssel rendelkezik.

A nappali erkélyes, amely a lakás előtti, teljesen térkövezett, ivókutas, virágos sétálóutcát engedi láttatni.
Teljesen zárt udvarral, elektromos kapuval rendelkező ingatlan, melyen 2-3 autó parkolása lehetséges.

Az ingatlan hőszigetelt, tégla építésű, Sofa hang - és hőszigetelt nyílászárókkal.

Minden szolgáltatás - Üzletek, Orvosi rendelők, Gyógyszertár, Bank, Posta, Iskolák, Óvodák, Autóbusz állomás, Piac, Polgármesteri Hivatal, 2-5 perces sétával elérhető.

Irányár: 14.000.000,- Ft
Az utcai homlokzat:


A ház előtti díszburkolattal ellátott tér olykor nívós rendezvényeknek ad helyet a látogatók legnagyobb elismerésére. A nappali erkélyéről éppen ide lehet látni.Egymás melletti lakások és üzletek:


Szinte csak néhány lépésre a város legforgalmasabb utcájától, de mégis csak sétálva, rendezett körülmények és virágok között érhető el.Putnok, Mohos sétány:


Esőben is csodálatosan szép, s mindez Putnok központi helyén, s mindenhez közel.Megválaszolatlan kérdésed maradt?
Fordulj hozzám bizalommal és keress bármelyik elérhetőségemen!
Kattints az ábrára, vagy a szövegre!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!